Make Up Workshopit

GMC-STUDION MAKE UP WORKSHOPIT

Tule oppimaan meikkauksen tekniikat, niksit ja tuotevinkit tehokkaasti, rennossa ilmapiirissä ja meikkitaiteilijan opastuksella!

gmc-studio

Järjestämme interaktiiviset Make Up Workshopit asiakkaiden toiveesta, joihin voi nyt osallistua helposti myös yksin tai vaikka ystävän kanssa.

meikkausopastus-3

Meikkausteemoja on kolme:

HELPPO JA TYYLIKÄS ARKIMEIKKI – KURSSI 1

Kuinka luoda oikeasti nopeasti ja helposti itse kotona kaunis ja pysyvä arkimeikki oikeilla tuotteilla.

JUHLAMEIKKI & SMOKY EYES – KURSSI 2

Kestävä, kaunis ja viimeistelty juhlameikki, jonka muuntaminen eri värisävyihin onnistuu helposti asusteista ja tilaisuudesta riippuen.

Kuinka tehdä tumma ja voimakas Smoky eyes-silmämeikki oikein. Smokye eyes-silmämeikki sopii lähes jokaiselle ja oikein tehtynä se on näyttävä ja kaunis katseenvangitsija juhlaan kuin juhlaan sekä yllättävän helppo tehdä itse.

VALOT JA VARJOT-KUINKA HÄIVYTÄN JA KOROSTAN OIKEIN – KURSSI 3

Tuo esille parhaat puolesi, muokkaa kasvojen muotoa ja häivytä pienet virheet! Omien kasvojen kauniiden piirteiden korostaminen ja ongelmakohtien häivyttäminen ilman kovia kontrasteja tai epäluonnollista lopputulosta. Valo- ja varjostusvärien oikeaoppinen hyödyntäminen tuo uutta meikkiisi niin juhlaan kuin arkeenkin.

26-1-of-1

Make Up Workshopissa meikkitaiteilija tekee meikin yhdelle demohenkilölle kokonaan. Jokainen osallistuja tekee itse meikin meikkitaiteilijan opastamissa vaiheissa ja tarvittaessa myös henkilökohtaisella avustuksella. Ryhmässä edetään yhdessä kohti haluttua lopputulosta. Meikkitaiteilija auttaa valitsemaan oikeat tuotteet ja värisävyt jokaiselle osallistujalle. Jokaiselle osallistujalle on oma henkilökohtainen Make Up Chart- meikkikartta, johon on mahdollista kirjata ylös omat suosikkituotteet sekä tekniikat muistin avuksi. Tilaisuudessa käytetyt ja suositellut tuotteet eivät ole sidottuja vain tiettyihin meikkituote-brändeihin, mutta pääasiassa käytämme Kryolanin ja Joe Blascon tuotteita.

Kaikki tilaisuudessa käytetyt tuotteet ja siveltimet ovat vapaasti osallistujien käytössä. Omia tarvikkeita tai tuotteita ei siis tarvita.

kryolan-peitevari

Make Up Workshopit järjestetään Hotel Arthurissa, joka sijaitsee mainioiden liikenneyhteyksien päässä Helsingin keskustassa, Kaisaniemessä aivan Rautatieaseman kupeessa.

Tilaisuuteen sisältyy kahvi- ja virvoketarjoilu. Tilaisuuden kesto on noin 3 tuntia.

Tilaisuuden hinta on 95,00/henkilö , hintaan sisältyy noin 20,00 euron arvoinen tuotepakkaus. Hinta sisältää myös arvonlisäveron 24%.

Ilmoittaudu mukaan tästä ja kerro samalla mille kurssille olisit halukas osallistumaan.

Otan vastaan ilmoittautumisia ryhmiin myös sähköpostitse minna@gmc-studio.com

Tilaisuus kuhunkin meikkausteemaan järjestetään, kun ilmoittautuneita on 10 henkilöä/ryhmä. Tällöin infoamme mahdollisia osallistujia soveltuvista ajankohdista tilaisuuden järjestämiseen.

Tervetuloa mukaan!

Ystävällisin terveisin, Minna Granqvist GMC-Studio

Ylös