Kestopigmentointi

 

 

swiss color malli

 

KESTOPIGMENTOINTI 

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan esimerkiksi kulmakarvojen, silmänrajausten sekä huultenrajausten pysyvää korostamista kestopigmentointivärien avulla. Se on eräänlainen “kestomeikki”, joka tavallisesti kestää kauniina iholla 2-5 vuotta.

Nykyaikaisten, uusien kestopigmentointivärien ansiosta väri ei enään ihossa muutu arvaamattomasti eikä kestopigmentointivärien käyttäytyminen ihossa ole myöskään samanlaista kuin tatuointiväreillä vaan ne haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä ja katoavat sitten kokonaan vaatien vahvistuksen 2-5 vuoden välein.

Tämä taas mahdollistaa sen, että kestopigmentoidun alueen sävyä ja muotoa on mahdollista kasvojen piirteiden muutosten, ihon- ja hiustenvärin muuttumisen tai muiden muuttuvien tekijöiden tarpeesta muunnella.

swiss color pigmentointi

Käytämme kestopigmentoinneissamme vain SWISS COLOR-pigmentointivärejä. Ne ovat rauta vapaita, pysyviä, hyvin peittäviä sekä kestäviä korkea pigmenttisiä laatuvärejä.

 

KULMAKARVOJEN KESTOPIGMENTOINTI

kulmakarvat pigmentointi

Kestopigmentoinnin avulla kulmakarvojen muotoa tai väriä voidaan parantaa. Harvat, vaaleat tai lähes kokonaan puuttuvat kulmakarvat saavat näyttävyyttä kestopigmentoinnilla.

Erilaisten sairauksien johdosta myös kulmakarvat voivat puuttua osittain tai kokonaan ja tällöin myös kestopigmentoinnista saadaan apu pysyvään kasvonpiirteiden korostamiseen.

Heikko näkö voi rajoittaa monesti myös silmänrajauksien tai kulmakarvojen normaalia ehostamista ja tällöin kestopigmentoinnista saadaan helpotusta päivittäiseen kauneudenhoitoon.

Kulmakarvoihin voidaan soveltaa eri tekniikoita:

KOKONAAN VÄRITYS ELI SHADING

Kulmakarvat pigmentoidaan suunnitellun mukaisesti ihoon tarkasti värittäen koko kulmakarvojen alue. Huom! Tämä voidaan tehdä myös vaaleilla sävyillä, jolloin peittävyys on kevyempi.

3D KARVATEKNIIKKA

Tällöin matkitaan kulmakarvojen luonnollista kasvua ja pigmentoidaan ohuen ohuilla “viivoilla” oman karvan kasvusuunnan mukaisesti kulmakarvoja.

YHDISTELMÄ TEKNIIKKA

Kulmakarvojen “pohja” voidaan pigmentoida vaalealla sävyllä ja päälle voidaan pigmentoida karvamaisia viivoja joko koko alueelle tai osittain vain korostusta tuomaan.

Yksittäin piirretyille “kulmakarvoille” voidaan myös luoda astetta vaaleammalla sävyllä “varjoviivoja” jolloin lopputuloksesta saadaan moniulotteisempi ja luonnollisemman näköinen.

 

SILMÄNRAJAUS-EYELINER KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentoinnin avulla voidaan parantaa silmänkaaren muotoa, korostaa uuten vaaleita ripsiä tai tuoda näyttävyyttä ja tarkkuutta katseeseen.

eyeliner pigmentointi

Eyeliner-rajauksella voidaan myös “nostaa ilmettä” eli tehdä kevyttä liftausta katseelle.

Silmänrajaukset voidaan tehdä pelkästään yläluomeen tai myös alaluomeen. HUOM! Teemme alaluomelle vain osittaista pigmentointia silmän ulkonurkkaan, emme koko silmän rajausta.

Yläluomenrajaus voidaan tehdä usealla eri tekniikalla:

RIPSILINJA EYELINER

Ripsilinjassa voi kasvaa ripsiä esim. 3 linjassa. Näiden väliin, ihan ripsien tyveen tehtävällä rajauksella saadaan aikaan lopputulos joka on mahdollisimman luonnollinen.

MEIKKAUKSELLINEN EYELINER

Tämä eyeliner pigmentoidaan ripsirajan päälle ja yläreunaan. Tämä rajaus on näkyvämpi ja sitä voidaan muokata enemmän.

 

HUULTENRAJAUS KESTOPIGMENTOINTINA

huulet pigmentointi

Huultenrajaus kestopigmentoinnit korostavat vaaleita huulia, niillä voidaan korjata huulten epäsymmetriaa ja tuoda täyteläisyyttä huulille. Niillä voidaan myös vahvistaa hävinnyttä tai epätarkkaa huulten rajaa.

 

 

 

 

 

HINNASTO

Kulmakarvojen kestopigmentointi 

340,00 sis. alv 24%

(Hinta sisältää pigmentoinnin ja vahvistuksen)

 

Silmänrajaus-Eyeliner kestopigmentointi

Ylärajaus                 280,00 sis.alv 24%

Ylä- ja alarajaus     300,00 sis.alv 24%

(Hinnat sisältävät pigmentoinnin ja vahvistuksen, alarajaus vain silmän ulkonurkkaan)

 

Huultenrajaus kestopigmentointina

Rajaus                                    300,00 sis.alv 24%

Rajaus ja huulen väritys    400,00 sis.alv 24%

 

TILAA SUORAAN TÄSTÄ TAI KYSY LISÄÄ, AUTAMME MIELELLÄMME…

 

KAIKKI KESTOPIGMENTOINTI-PALVELUMME OSTETTAVISSA MYÖS LAHJAKORTTINA VERKKOKAUPASTAMME…

 

lataus

collector

 

Ylös