Häämeikki

HÄÄMEIKKI ON MEIKKI ELÄMÄSI TÄRKEIMPÄÄN JUHLAAN!

 

Siksi kokonaisuuden on oltava kaunis, upea,häämeikki GMC-Studio

valloittava…täydellinen.

 

Suunnitellaan yhdessä sinun täydellinen häämeikkisi!

 

Tarkempaa tietoa häämeikkien hinnoista ja oheispalveluista löydät hääpalvelut sivultamme.

 

 TUTUSTU HÄÄMEIKKEIHIN MYÖS BLOGISSA…

 

 

 

 

HÄÄMEIKIN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

 

häämeikki GMC-Studio Minna

Häämeikki kannattaa suunnitella yhtä huolella, kuin vaikkapa hääkampaus tai hääpukukin!

Yksityiskohdat on hyvä miettiä valmiiksi jo ennen hääpäivää. Iho on myös hyvä hoitaa parhaaseen kuntoonsa , jotta häämeikki näyttäisi mahdollisimman kauniilta.

Tästä kaikesta annamme neuvoja jo koemeikin yhteydessä ja yhdessä suunnitellen luomme sinulle sen parhaan kokonaisuuden ja lopputuloksen, jota meikiltäsi toivot!

Haluamme tehdä tästä kaikesta sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa, sillä tiedämme että morsiamella on usein muitakin asioita ajateltavanaan ennen hääpäivää.

Hääpäivänänne haluamme tarjota kiireettömän ja helpon tavan valmistautua suureen juhlaanne tuomalla meikkaus- ja kauneuspalvelut suoraan sinne minne haluatte ja yhteistyökumppaniemme avulla saatte halutessanne laajan häihin liittyvän palvelutarjonnan samalla kertaa ja samassa paikassa koko seurueellenne.

Annamme myös tarvittaessa tuoteneuvontaa sopivien kosmetiikkatuotteiden hankinnassa ja vinkkejä pienten ongelmien korjaamiseen ennen hääpäivää.

Meiltä on mahdollista myös ostaa kaikki hääpäivän tarvittavat meikkituotteet.

Kaasojen sekä juhlavieraiden meikkaukset sekä kauneuspalvelut on mahdollista toteuttaa myös kauttamme.

Teemme myös sulhasen ja bestmanien puuterointia sekä pienten ihon värierojen tasoitusta valokuvausta varten.

 

häämeikki GMC-Studio Minna (3)häämeikki GMC-Studio/Minnahäämeikki GMC-Studio/Minna

 

USEIN KYSYTTYÄ…

 

Miksi tilata häämeikkaus ja hääkampaus kotiin?

Palvelumme on tehty helpottamaan hääpäivän aikataulua. Voitte valmistautua suureen päivään ilman kiirettä, omassa kodissanne, hotellissa tai juhlapaikalla. Suuretkin seurueet meikkaamme ja kampaamme joustavasti, helposti ja ammattitaidolla paikanpäällä.

Meikkaajat ja kampaajat työskentelevät joustavasti yhdessä, joten isonkin seurueen aikataulu aina varmasti pitää ja voitte keskittyä olennaiseen eli päivästä nauttimiseen.

Tarvitseeko häämeikin tekoon varautua hääaamuna jollakin tavoin?

Jotta meikistä tulisi mahdollisimman onnistunut, on hyvä ettei iholla ole ennestään meikkiä. Iholle voi laittaa aamulla oman kosteusvoiteen, mikäli oma suosikki on olemassa. Muutoin meikkaajalla on mukanaan kaikki tarvittavat tuotteet niiin ihonhoidon kuin meikkienkin osalta.

Ripsien/kulmien värjäys tai kestoripsien laitto olisi hyvä suorittaa hyvissä ajoin ennen hääpäivää, jotta iho olisi ehtinyt palautua normaalitilaansa tärkeää päivää varten.

Voiko meikkaaja käyttää omia meikkejäni?

Kyllä voi. Meikkaajalla on aina tarvittavat tuotteet ja välineet mukanaan, mutta asiakkaan toiveiden mukaisesti voidaan myös hänen omia tuotteitaan käyttää mainiosti.

Entä jos haluan ostaa itselleni meikissä käytettyjä tuotteita? 

Meikkaajalta on mahdollista ostaa useita meikissä käytettyjä tuotteita ja saada kattavaa neuvontaa niiden hankkimisessa muualta.

Mitä meikkituotteita tarvitsen hääpäivänä mukaani?

Häälaukkuun on hyvä pakata mukaan ainakin: Huulipuna/huulikiilto, huultenrajauskynä sekä väritön kivipuuteri meikin korjailua ja ihon kiillon estämistä varten.

Miksi puuterointi sulhaselle/Bestmanille?

Hääkuvien parhaan onnistumisen takaamiseksi on suositeltavaa pohjustaa/tasoittaa hiukan myös miesten ihoa. Ihon kiilto saadaan kuriin hyvällä puuteroinnilla. Miesten ehostus ei saa näyttää kuvissa vahvalta, mutta sitä ilman ihon pienet epätasaisuudet/värivirheet korostuvat helposti morsiamen huolellisesti ehostetun ihon rinnalla.

Entä jos muut juhlavieraat haluavat myös meikkausta tai kampauksia?

GMC-Studio tarjoaa myös isojen seurueiden kaikki meikkaus-sekä kampauspalvelut helposti ja ammattitaidolla sinne missä tarvitset. Häävieraat voidaan myös tarvittaessa ja aikataulun sen mahdollistaessa meikata/kammata eri paikoissa.  Kysy tarjousta seurueellesi!

 

 

 

Muistithan, että voit varata myös kampaaja-palvelut juhlaan helposti kauttamme!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Tiedustele kampauksesi hinta-arviota tai

tee varaus tästä…

 

 

Ylös